Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Samengevat: vierkant, zonder stickers en minder spellen.

Bij Kleintje Kerstspel speel je met vierkant cadeaukaarten van ongeveer 9x9cm in plaats van met ballen. Er is bewust niet gekozen voor de balvorm, omdat je alle kaarten zelf moet printen en knippen. Bij vierkante kaarten kun je een snijmachine gebruiken: sneller en netter!

Je kunt de kaarten ook in de boom hangen: gaatje perforeren, lintje erdoor en ophangen. Maar je kunt ze ook direct aan de cadeautjes vastmaken.

Er zitten geen stickers bij em>Kleintje Kerstspel. Het is mogelijk om deze te vervangen door de mini-cadeaukaartjes die meegeleverd worden.

In Kerst met Ballen zitten 30 spelballen. In Kleintje Kerstspel zitten 21 spelkaarten. Een ervan, Kerst Banket, heeft een extra download waardoor je de quiz variant op dat spel kunt spelen. Op deze manier kun je uit 22 spellen kiezen.

15 van de spellen zitten zowel in Kerst met Ballen als in Kleintje Kerstspel. In de laatste zitten 7 spellen die alleen gespeeld kunnen worden met de bijbehorende extra downloads. (En daarom maken die geen deel uit van Kerst met Ballen.)

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren.

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen
Pot Geluk
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info