Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Het is niet de bedoeling dat je de bestanden uit Kleintje Kerstspel gaat kopieëren en uitdelen, tenzij dit nadrukkelijk in het bestand toegestaan (of zelfs aangemoedigd) wordt. Wanneer je thuis niet kunt printen, kun je 1 kopie versturen naar een computer die aangesloten is op een printer. Na het printen dienen de bestanden weer van deze computer verwijderd te worden.

Het is natuurlijk super als je zo enthousiast bent dat je het kerstspel wilt uitdelen, maar stuur vrienden en collega’s liever naar deze website. Ik heb namelijk veel tijd en geld geïnvesteerd in het maken van deze spellen en het online houden van deze website. Wanneer ik onvoldoende spellen verkoop, kan ik hier niet mee doorgaan. Na het terugverdienen van de productiekosten vinden mijn gezinsleden het ook fijn als ik kan blijven bijdragen aan eten op tafel en een dak boven ons hoofd.

Fijn als je hiermee rekening wilt houden, bedankt!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren.

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen
Pot Geluk
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info