Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Margriet Darwinkel van Happy Family Life en ik schreven samen een artikel over

  • wensharten voor iedereen van wie je houdt
  • en hartewensen van jezelf.

Afstemmen op je hart = minder stress

Margriet en ik hebben elkaar jaren geleden ontmoet bij de opleiding tot Hartfocus trainer van het APS (grote onderwijsinstelling die o.a. trainingen en opleidingen verzorgt). We zijn beiden opgeleid in de technieken waarmee je op je hart kunt afstemmen, zoals uitgebreid onderzocht door het HeartMath Institute. Alles allemaal prachtig wetenschappelijk onderbouwd, maar het komt er in de basis op neer dat wanneer je afstemt op je hart, je minder stress in je leven zult ervaren.

Resultaat: je voelt je gelukkiger, kunt helderder denken en bent beter in staat om problemen op te lossen waarmee je in het dagelijks leven geconfronteerd wordt.

Nadat we deze training hadden afgerond, schreef Margriet het boek Opvoeden vanuit het Hart en ik schreef Mijn blijde Hart. Enkele jaren daarna was zij degene die me aanspoorde om het Sinterklaas Surprisespel beschikbaar te maken voor andere gezinnen. Zij heeft toen haar illustrator de tekeningen laten maken die nog altijd in het spel gebruikt worden. En we zijn altijd vriendinnen gebleven.

Hieronder vind je de downloadlink voor de pdf ‘Wensharten en Hartewensen’ met hierin 2 hartfocus oefeningen voor het afstemmen op je hart. De kleurrijke harten die hierin staan, kun je printen en ook in je boom hangen.

Op een stress-vrije Kerst voor het hele gezin!

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info