Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Streken dus. Dat is althans het gezegde: een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Het betekent dat mensen bij het ouder worden niet echt veranderen. Of dat echt zo is, zal ik niet durven beweren. Maar het gaat wel vaak op.

In de kerstsok vandaag het spel Vossenstreken. Je hebt hierbij een blinddoek nodig. En je moet het niet erg vinden om betast te worden…

Vossenstreken App

Bij Kleintje Kerstspel is Vossenstreken een gewoon een gek spelletje. Maar wist je dat er ook een hartstikke leuke wandelapp bestaat met dezelfde naam?

Op de website las ik: “De hele familie in actie! Schud je billen als een das, leer fluiten op een eikeldopje, speel tikkertje tussen de bomen, herken de gaai of zoek het spook van het kasteel. Vossenstreken heeft opdrachten voor avonturiers in alle soorten en maten en is geschikt voor speurneuzen, wiebelkonten, flierefluiters en dappere deugnieten.”

Klinkt goed!

Je kunt hier alles erover lezen: www.vossenstrekenapp.com

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen
Pot Geluk
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info