Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Kerst is een periode die je graag doorbrengt met mensen van wie je houdt. Maar niet al je favoriete personen zullen bij jullie kunnen zijn. Ze vieren misschien Kerst met hun eigen familie. Of bij een ander gezin dat hen ook dierbaar is. Om toch een moment aan ze te denken en ze wat liefde te sturen, maak je met elkaar kusjeskaarten.

Zo maak je de kusjeskaarten

Download de pdf en print deze op stevig papier. De korte lijntjes in de hoeken zijn snijtekens. Als je die met een lineaal en dun potlood verbindt, kun je de rand netjes recht knippen. Knip het papier vervolgens doormidden zodat je 2 kaarten hebt. Deze vouw je dubbel.

Schrijf de naam en eventueel een korte boodschap in het hart aan de voorzijde. De binnenkant vul je samen met kusjes. Je kunt ze tekenen en inkleuren of met wat lippenstift er kusjes op drukken. Je kunt de pdf net zo vaak printen als nodig is voor het aantal kusjeskaarten dat je wilt maken.

Stuur de kusjeskaarten op (na Kerst natuurlijk!) of nog beter: nodig de persoon uit om deze vakantie nog langs te komen zodat je hun kaart persoonlijk kunt overhandigen.

Wie missen jullie deze Kerst nog meer?

Je kunt ook een kusjeskaart maken voor een dierbare die inmiddels overleden is. Deze woonde altijd al in je hart, maar toch heerlijk om hier met de Kerstdagen even extra aan te denken. Zet de kaart dan op een prominente plek in de kamer met een kaarsje erbij. Wel even opletten dat er geen brandgevaar ontstaat…

Geniet van al dit gekus! 😉

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen
Pot Geluk
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info

Populaire Berichten

Scandinavische Kerstharten
Wichtel kaartjes
Advent Aftelkalender
Kerst Trivia trein
Wichtelen, een heerlijke Advent traditie
Cadeaulabels printable #1