Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Kerstflikken zijn een feest om op een koude winterdag na schooltijd te maken met de kinderen. Je kunt eindeloos variƫren met de decoratie door verschillende vormen minikoekstekers te gebruiken. Geef ze cadeau aan opa en oma of leg ze als pakje onder de kerstboom voor een lievelingstante. Want de maag wil ten slotte ook wat!

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Yolanda van der Jagt maakte samen met Anneke Ammerlaan het lekkerste kookboek wat ik in de kast heb staan: Het Grote Sinterklaas Kookboek. Als je dit kookboek eenmaal in huis hebt, wil je alleen daar nog maar uit koken.

Er staan overigens meer dan voldoende recepten in die moeiteloos met Kerst ingezet kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld het bord vol ‘cadeautjes’ van bladerdeeg met een strik erom of een schaaltje boerenkool sigaren. Vooral de hartige borrelhapjes en drankjes en de warme maaltijden zijn geschikt. Dus na Sinterklaas sta je met plezier nog een hele maand met dit boek in de keuken.

Kerstflikken van resten chocoladeletters

De focus van het boek is natuurlijk al het Sinterklaas lekkers, maar op de laatste pagina’s is het ineens tijd voor Kerst. Hier vind je onder andere een heerlijk recept voor kerstflikken. Deze flikken maak je van resten chocoladeletters (als je die over hebt) en rolfondant. Je bent er ongeveer 35 minuten mee zoet. Dat is prettig kort in deze drukke tijden.

Je hoort het al: ik ben echt heel enthousiast!

Yolanda en Anneke stopten hun recept voor kerstflikken in de kerstsok voor alle keukenprinsen en -prinsessen die hun familie deze kerst extra lekker willen verwennen. Ik hoop dat je ervan zult smullen!

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info