Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Stel je eens voor dat iedere keer dat je een vriend tegenkomt, je een stralend en gelukkig gezicht ziet. Hoe zou dat zijn? Zou je daar blij van worden? Stralende en gelukkige mensen zijn bijzonder prettig gezelschap. Je wordt er zelf ook wat stralender en gelukkiger van. Hartverwarmers is een boekje waarmee je je vrienden kunt laten stralen van blijdschap, liefde en geluk. Hiermee ga je namelijk een van de grootste geschenken creëren die ze kunnen krijgen: hartverwarmende boodschappen die de sleutel vormen tot hun blijde harten.

Je hart in de hoofdrol

Je hart speelt een hoofdrol in het leven van een gelukkig bestaan. Het heeft een eigen brein dat zelfstandig kan denken en gevuld is met wijsheid. Wanneer je afstemt op je hart, zul je in staat zijn angsten, depressies en verdriet om te buigen naar gevoelens van liefde, blijdschap en geluk. Stuur je vrienden een hartverwarmer en ze zullen zich weer herinneren wie ze in werkelijkheid zijn: prachtige mensen die niets dan liefde verdienen en waar je niet anders dan uitzinnig van kunt houden!

“Soms hebben we anderen nodig
die ons helpen ons zelf te zien,
totdat je op een dag
zelf in staat bent te zien
hoe mooi je eigenlijk bent.”

– Po Bronson (What should I do with my life)

Hartverwarmers bevat beknopte informatie over het hart en oefeningen waarmee je op je hart kunt afstemmen om vanuit dit gevoel waarachtige, hartverwarmende boodschappen te schrijven aan je vrienden. Voor een vriend die gaat trouwen, een vriendin die afstudeert, een vader die met pensioen gaat, een tante die Sarah wordt, een buurman die verhuist, een collega die afscheid neemt of zomaar voor iemand waar je van houdt.

Blijde harten zijn stralende harten

In een wereld vol stralende en gelukkige mensen, zou het plezierig toeven zijn. Stralende mensen zijn de zonnetjes in huis. Ze nemen beslissingen waar iedereen gelukkiger van wordt. Zo’n wereld wil ik wel in wonen. Het is mijn oprechte wens dat de wereld overspoeld gaat worden met blijde harten. Vandaar dat ik vandaag dit boekje gratis ter beschikking stel aan iedereen die hieraan mee wil helpen.

Op jouw blijde hart!
Zon - het blijde hart van Storm

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

2x Kerst Cadeaupapier printables
4 Wenskaarten met Kerstspellen uit het Kerst met Ballenspel
Kerst met ballen cadeaulabels #1
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Kerstspel oefenbord

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info

Populaire Berichten

Advent Aftelkalender
Zoekplaatje met Kerstkaarten
Scandinavische Kerstharten
Wichtelen met wichtelkaartjes
Kerstwensen Memory
9x lieve cadeaulabels