Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Hoeveel nachtjes nog tot het kerstmis is? Deze vraag krijg je als ouder keer op keer te horen. Het duurt dan ook nog zo ontzettend lang!

Download deze advent aftelkalender waarop je kind zelf kan bijhouden hoeveel nachtjes het nog slapen is. Dat geeft rust in het hoofd! Laat het dagelijks een dagje wegkruisen en voor je het weet is het Kerst. Print er net zoveel uit als je nodig hebt. Hang ze in de slaapkamer, de keuken, de woonkamer – wat jij wilt!

Alle decemberfeesten tot de Kerst

De adventstijd start officieel op de 4e zondag vóór het kerstfeest. Dat is dit jaar op zondag 28 november. De advent afkalender start gemakshalve op 1 december en telt af naar 1e kerstdag (25 december). Onder sommige van de aftel getallen staat een datum vermeld. Dit zijn speciale dagen:

  • 1 december: Advent
  • 5 december: Sinterklaas (pakjesavond)
  • 13 december: Luciafeest
  • 21 december: midwinter
  • 24 december: Kerstavond

Knotsgekke Kerstspelletjes

Voor het geval dit de eerste keer is dat je deze website bezoekt: ik verkoop hier een familiespel. Het heet Kerst met Ballen en ik heb het in 2015 gemaakt op verzoek van enthousiaste klanten die het Sinterklaas Surprisespel gebruiken tijdens pakjesavond.

Het is een blik gevuld met knotsgekke kerstspelletjes voor de hele familie. Wil je gezellig Beregoed Bazelen of liever Bolletjes Bakken? Schatrapen, Makke Schapen, Smokkelen op de Noordpool kan ook. Of heb je meer zin in Schaapjes Tellen, een Sneeuwballen Race of de Sneeuwpoppen Wals? Zomaar een greep uit de 30 kerstballen met vrolijke en tegelijkertijd hartverwarmende Kerst party games. Hang deze ballen in je kerstboom en je hoeft je een hele vakantie lang niet te vervelen!

Advent aftelkalender bevat actiecodes!

Als je nu denkt: “Oh, da’s leuk, dit ga ik ook met mijn familie spelen!” – superfijn natuurlijk, laat me je niet tegenhouden. Maar download dan toch eerst even de advent aftelkalender. Op de 2e pagina vind je namelijk een paar leuke aanbiedingen waarmee je dit spel met een mooie korting of zelfs gratis kunt krijgen!

Enne… ik zou het ook heel fijn vinden als je deze aftelkalender doorgeeft aan iedereen van wie je denkt dat die er plezier van zal hebben. Dankjewel! 🙂

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

2x Kerst Cadeaupapier printables
4 Wenskaarten met Kerstspellen uit het Kerst met Ballenspel
Kerst met ballen cadeaulabels #1
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Kerstspel oefenbord

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info

Populaire Berichten

Advent Aftelkalender
Zoekplaatje met Kerstkaarten
Scandinavische Kerstharten
Wichtelen met wichtelkaartjes
Kerstwensen Memory
9x lieve cadeaulabels