Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Marijke Sluijter schreef het boek Aanraken een levensbehoefte over het belang van lichamelijke contacten in de opvang en op school. Het staat vol met tips voor aanraak- en massagespelletjes. Hoofdstuk 12: Aanraakspelen voor kinderen van 6 tot 8 jaar is nog niet eerder digitaal beschikbaar gesteld.

Exclusief voor abonnees van de Kerstsok!

Marijke en ik kennen elkaar overigens van de redactie van Educare. Marijke was 35 jaar hoofdredacteur van dit tijdschrift over opvoeding en onderwijs. Zelf ben ik hier 16 jaar in de redactie actief geweest. Begin 2016 is Educare doorgegaan met een nieuwe frisse redactie als Kiind Magazine.

Marijke geeft tegenwoordig cursussen over zinvol tekenen met kinderen. Soort remedial tekenen, want zij kan werkelijk met alle problemen die een kind kan hebben, via tekenen helpen. Als je het leuk vindt om hier meer over te lezen, kijk dan even op haar website: www.zinvoltekenenmetkinderen.nl.

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info