Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Soort kerstsok cadeautje: verhaal

Verhaal: Dromen voor het Paradijs - Patricia Ritsema van Eck

Hoewel ‘Dromen voor het Paradijs’ zich niet afspeelt in de sneeuw onder een stralende ster en er ook niemand geboren wordt in dit verhaal, is het op één of andere manier toch een verhaal wat typisch in de kerstperiode past. Vrede op aarde doet het dan altijd goed. Daarom dit verhaal in de Kerstsok.

Kerstverhaal op het Menu - tips van Judith Lengkeek

Een hartverwarmend kerstverhaal maak je als een soep met 5 ingrediënten. Met de tips van verhalenverteller Judith Lengkeek zet je in een handomdraai een prachtig kerstverhaal op het menu!

Hartverwarmers - een wereld vol blijde harten

Hartverwarmers zijn boodschappen waar je blij van wordt. Maak ze voor een vriend die gaat trouwen, een vriendin die afstudeert, een vader die met pensioen gaat, een tante die Sarah wordt, een buurman die verhuist, een collega die afscheid neemt of zomaar voor iemand waar je van houdt. Het is mijn oprechte wens dat de wereld overspoeld gaat worden met blijde harten. Vandaar dat ik deze Kerst dit boekje gratis ter beschikking stel aan iedereen die hieraan mee wil helpen. #raktivist

Oliebollen - verhaal van Aldo de Vos

De jonge artiest en auteur Aldo de Vos schrijft en illustreert dierenverhalen. Het verhaaltje ‘Oliebollen’ maakte hij speciaal voor Kerst met Ballen. Dit verhaaltje van 1 minuut is heel geschikt voor een kort en humoristisch intermezzo of gewoon voor het slapen gaan.

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info