Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Soort kerstsok cadeautje: spelletjes

Kerstbanket

Kerstbanket is een quiz over allerlei gekke eetgewoontes in de landen waar men Kerst viert. Er zijn 20 vragen en de goede antwoorden zijn onderstreept. Het is de bedoeling dat je deze pdf print op stevig papier en dan de quiz kaartjes uitknipt.

Earthgames - Coöperatief spel: Torens bouwen

Torens Bouwen is een hilarisch coöperatief spel wat je aangeboden krijgt van Anne Mijke van Harten van EarthGames. Je hebt hier een flinke stapel dozen bij nodig, inzicht, overleg en de wil om samen te werken want anders…

32x Spelen met...

taal – straatspelen – kleur – getallen – gezelschap – zonlicht – papier – klanken – schaduw – doosjes – muziekinstrumenten – poppenkasten – de wind – dozen – vlekken – spiegels – moeder aarde – de bomen – lege ruimte – het huishouden – aan tafel – touw – dieren – culturen – je oren – hersengrapjes – opgravingen – je vingerafdrukken – talen – verrassingen – takken – ritme…

Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

Wichtelen is een echte Advent activiteit en is dan ook een van de onderdelen van het Kerst met Ballen spel. Maar je kunt het de hele vakantie blijven doen! In deze pdf staat precies uitgelegd hoe het werkt en krijg je bovendien een hele set gezellige Wichtel kabouters om te verdelen binnen je gezin. En dan heerlijk lieve verrassingen voor elkaar verzinnen!

Kerst met Ballen spel: vossenstreken

Een spelletje voor bij de kerstboom. Bij Vossenstreken heb je een blinddoek nodig. Je kunt dit spelletje natuurlijk ook spelen met Oud & Nieuw.

Kerst met Ballen spel -klingelendeklokjes

Een spelletje voor bij de kerstboom. Je hebt hier een klein belletje of klingelend klokje bij nodig. Je kunt dit spel ook tijdens Oud & Nieuw spelen.

Aanraken een levensbehoefte

Marijke Sluijter schreef het boek Aanraken een levensbehoefte over het belang van lichamelijke contacten in de opvang en op school. Het staat vol met tips voor aanraak- en massagespelletjes. Hoofdstuk 12: Aanraakspelen voor kinderen van 6 tot 8 jaar is nog niet eerder digitaal beschikbaar gesteld.

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info