Kerst met Ballen – familiespel

Met een kerstboom vol vrolijke party games is het de hele kerstvakantie feest!

Soort kerstsok cadeautje: PDF

Verhaal: Dromen voor het Paradijs - Patricia Ritsema van Eck

Hoewel ‘Dromen voor het Paradijs’ zich niet afspeelt in de sneeuw onder een stralende ster en er ook niemand geboren wordt in dit verhaal, is het op één of andere manier toch een verhaal wat typisch in de kerstperiode past. Vrede op aarde doet het dan altijd goed. Daarom dit verhaal in de Kerstsok.

Kerst Printable - Cadeaupapier variant 3

Kleine cadeautjes kun je in stijl inpakken met deze cadeaupapier printable. Ontworpen door Lenlis, dezelfde illustrator die de tekeningen voor Kerst met Ballen geleverd heeft.

Kleintje Kerstspel Kerstwensen Memory

Kerst wordt over de hele wereld gevierd. In vele landen en in vele talen. En iedereen wenst elkaar in al die landen en al die talen ook graag een vrolijk kerstfeest! In dit Kerstwensen Memory staat 20x een kerstwens in 20 verschillende talen. Zoek de juiste taal bij de juiste wens.

Kerst met ballen cadeaukaartjes

Voor wie zijn de pakjes eigenlijk? Met deze lieve cadeaukaartjes hoef je hier niet naar te raden. Geheel in stijl met de spelletjes uit Kerst met Ballen.

Zoekplaatje: zoek de 10 verschillen tussen deze 2 kerstkaarten

Een kerstkaarten zoekplaatje voor je kind. Opdracht: zoek de 10 verschillen. Niet alleen leuk om te doen maar ook nog eens een goede oefening in het waarnemen van details voor beelddenkers: hierdoor gaan ze namelijk beter lezen!

Kerstverhaal op het Menu - tips van Judith Lengkeek

Een hartverwarmend kerstverhaal maak je als een soep met 5 ingrediënten. Met de tips van verhalenverteller Judith Lengkeek zet je in een handomdraai een prachtig kerstverhaal op het menu!

Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes 1-10

In deze cadeaukaartjes kun je een naam schrijven. Maar ze zijn tegelijkertijd onderdeel van het Kerst met Ballen spel. De afbeeldingen op deze kaartjes zijn namelijk identiek aan de afbeeldingen op 10 van de spelletjes ballen. En bij ieder kaartje hoort dus een spelletje…

Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

In deze cadeaukaartjes kun je een naam schrijven. Maar ze zijn tegelijkertijd onderdeel van het Kerst met Ballen spel. De afbeeldingen op deze kaartjes zijn namelijk identiek aan de afbeeldingen op de spelletjes ballen. En bij ieder kaartje hoort dus een spelletje…

Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen

Deze vier vrolijke wenskaarten zijn tegelijkertijd kerstspellen uit het Kerst met Ballen spel: Tik Tok, Warme Wantjes, Vogeltjeskoor en Kop of Staart. Hoe je deze kerstspellen speelt, staat op de achterkant van de wenskaarten. (Nadat je ze geprint hebt!)

Hartverwarmers - een wereld vol blijde harten

Hartverwarmers zijn boodschappen waar je blij van wordt. Maak ze voor een vriend die gaat trouwen, een vriendin die afstudeert, een vader die met pensioen gaat, een tante die Sarah wordt, een buurman die verhuist, een collega die afscheid neemt of zomaar voor iemand waar je van houdt. Het is mijn oprechte wens dat de wereld overspoeld gaat worden met blijde harten. Vandaar dat ik deze Kerst dit boekje gratis ter beschikking stel aan iedereen die hieraan mee wil helpen. #raktivist

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...
Kusjeskaarten - voor iedereen die je dierbaar is maar niet bij je kan zijn deze Kerst
Pot Geluk
Kerst met Ballenspel - cadeaukaartjes tevens spelkaartjes - 30 stuks

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info