Kerst met Ballen – Kleintje Kerstspel

Vrolijke party games voor de hele familie: een hele kerstvakantie lang feest!

Wichtelmannetjes - deze kaboutertjes brengen liefde en vreugde in het kerstseizoen

De adventstijd begint officieel dit weekend, namelijk op de 4e zondag voor de Kerst. In Nederland is dat meteen het moment waarop voor veel gezinnen het kerstseizoen van start gaat. En daarom vind je vanaf vandaag weer dagelijks een klein cadeautje in de kerstsok:

www.kerstmetballenspel.nl/een-kerstsok-vol-cadeautjes

Het kerstseizoen in andere landen

In landen waar ze geen Sinterklaas vieren, begint het kerstseizoen vaak eerder. Zo start de ‘holiday season’ in Canada en de VS de dag na Thanksgiving (Black Friday is de aftrap – in Nederland inmiddels niet langer onbekend als winkel actiedag/-weekend).

In de Scandinavische landen starten ze nog eerder (en gaan ook langer door). Dat heeft ongetwijfeld te maken met het gebrek aan daglicht wat met veel gezelligheid binnenshuis gecompenseerd moet worden. Hier start het kerstseizoen op 11 november. Dat is het feest van Sint Maarten en het moment waarop het wichtelen start.

www.kerstmetballenspel.nl/2016/wichtelen-een-heerlijke-advent-traditie

Het is nog zeker niet te laat om met wichtelen te beginnen. En je kunt gerust doorgaan tot oud & nieuw. Daarvoor is het gewoon veel te leuk!

Nog even over de kerstsok cadeautjes van dit jaar

Ik probeer ieder jaar weer nieuwe dingen te verzinnen. Maar 24 originele cadeautjes is best veel en daarom gaan er ook een aantal ‘op herhaling’. Als je nog tips of suggesties hebt voor kerstsok cadeautjes, dan hoor ik dat dus graag!

Op de facebook pagina plaats ik dagelijks een afbeelding van het cadeautje van die dag. Dus volg die pagina als je niets wilt missen: www.facebook.com/kerstmetballenspel

Hele fijne adventstijd!
Patricia

P.S.
Terwijl ik dit schrijf zijn er nog maar 2 exemplaren van Kerst met Ballen te koop: www.kerstmetballenspel.nl/webshop/kerst-met-ballen (Dit jaar worden ze niet bijgedrukt, tenzij het om een grote partij ineens gaat. Voor in de kerstpakketten bijvoorbeeld. Volgend jaar komt er tijdig een intekenlijst.)

Wil je reageren? Dat kan hieronder. Dankjewel!

5 extra's in je sok plus een speciale verrassing met oud & nieuw?

Gedurende de adventtijd, van 1 tot en met 24 december, tref je dagelijks een cadeautje in de sok aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt daarbij 5 extra kerstsok cadeautjes plus een speciale verrassing met oud en nieuw...

Zak van de Kerstman
Wenskaarten met Kerst met Ballen kerstspellen
Pot Geluk
Kleintje Kerstspel - Kusjeskaarten spelkaart
Wichtelen - Een Scandinavische traditie vol anonieme verwennerij...

 

Hier vind je het aanmeldformulier...

Heb je zin in gezellige party games tijdens de Kerstvakantie?  Het leukste Kerstspel bestel je hier...

Bestellen, Volgen en Contact Info